A Béke téren is megszépültünk

A Béke téren is megszépültünk

Alig telt el négy hónap a Lehel Csarnokban található gyógyszertár felújítása óta, máris újabb patikát avatott a BENU a XIII. kerületben. Ezúttal a Béke téren található gyógyszertár szépült meg. A valamikori Mária Gyógyszertár régóta szolgálja a kerület lakosait. Pár éve költözött jelenlegi helyére, közelebb a Szegedi úti Rendelőintézethez, a villamosmegállókhoz és a buszmegállókhoz. A költözést örömmel fogadták a kerületi lakosok, a gyógyszertár azóta könnyebben elérhető.

A mostani változás is a vásárlóközönség érdekeit szolgálja. A népszerű gyógyszertárban gyakori volt a sorban állás, hiába a gyógyszerészek, szakasszisztensek kedvessége, a barátságos hangulat, bizony mindenki számára kellemetlen hosszasan kérdezősködni, ha a háta mögött sor áll. A felújított BENU Gyógyszertárban ezért számos termék szabad polcra került. Kategóriánként sorakoznak egymás mellett a vitaminok, táplálék-kiegészítők, gyógyteák, krémek, kenőcsök, szépség- és babaápolási cikkek. A vásárlók kényelmesen megnézhetik őket, válogathatnak, összevethetik az árakat. Ha valakinek kérdése lenne, a gyógyszertári dolgozók könnyedén ki tudnak lépni a tára asztalok mögül és akár a szabad polcok mellett segítenek kiválasztani a megfelelő terméket.

benu_beketer_cikk1A változások mellett viszont van, ami állandó a BENU-nál: A betérőket ismerős arcok fogadják. A gyógyszerészek, szakasszisztensek tanácsai mellé egy-egy mosoly, kedves szó is jár. Mint minden benu_beketer_cikk5BENU Gyógyszertárban, a Béke téri patikában is nagy hangsúlyt fektetnek az egészség megőrzésére. A gyógyszertár szakemberei a megnyitó napján egészségvédő programokkal, személyre szabott tanácsadással kedveskedtek az érdeklődőknek.

A rövid megnyitó ünnepélyes szalag átvágással zárult, egy gyors csoportkép után már folytatódott is az élet a megszépült BENU Gyógyszertár Budapest Béke térben.

2014. február 18.

Kiemelt ajánlatunk