A békásmegyeri Aurora új köntösben

A békásmegyeri Aurora új köntösben

A Csobánka téren található Gyógyszertár teljesen megszépült, és augusztus végétől új külsővel várja a békásmegyerieket. 2013. augusztus 26-án, az ünnepélyes megnyitón velünk ünnepelt Kelemen Viktória, Óbuda-Békásmegyer alpolgármester asszonya és a PHARMANOVA Zrt., a BENU hálózat hazai üzemeltetőjének képviselői is.

A megnyitó keretében az Aurora Gyógyszertár munkatársai ingyenes vérnyomás-, vércukor-, és koleszterinszint mérést végeztek, amelyre nagy számmal érkeztek az érdeklődők. Az egészségmegőrzés fontosságára a BENU Gyógyszertárak „Ismerje meg Gyógyszerészét, Gyógyszertárát” kezdeményezés keretében hívták fel a gyógyszertár dolgozói. A látogatók olyan fontos témákban és kérdésekben kaphattak részletes felvilágosítást, mint a nikotinfüggőség, ásványi anyag-, só-, vitamin-, és folyadékbevitel, az intimhigiénia vagy fogyókúra. A BENU Gyógyszertárba betérő vásárlók örömmel fogadták a megújult környezetet, ahol számos készítmény kategóriákba rendezve került szabad polcokra. A korábbi kialakítástól eltérően most könnyebben eligazodnak, kézbe vehetik a termékeket és összehasonlíthatják az áraikat.

aurora-41

A megnyitóra és a megszépült gyógyszertárra rengetegen voltak kíváncsiak. Az önkormányzat képviselői mellett a közeli háziorvosi rendelő szakemberei is jelen voltak az ünnepélyes átadón. Az esemény alkalmából köszöntő beszédet mondott Kelemen Viktória, Óbuda-Békásmegyer alpolgármester asszonya, aki elmondta: „Az Aurora Gyógyszertár kiemelt szerepet tölt be Békásmegyer egészségügyi szolgálatában, így nagy örömünkre szolgál, hogy ezentúl új, modern környezetben fogadja a környék lakóit és a betegeket a már jól megszokott helyen, a háziorvosi rendelők közelében. Külön örülünk, hogy ezzel a fejlesztéssel tovább szépült Békásmegyer egyik fontos tere és a BENU Gyógyszertár jóvoltából szűrővizsgálatok segítik a környék lakóit az egészségük megőrzésében.”

aurora-63aurora-03aurora-47           aurora-81          
2016. november 9.

Kiemelt ajánlatunk

Akciós ajánlataink