5 éve együtt. Köszönjük!

2017. május 2.

Örömünkre szolgál, hogy évente már 15 millió alkalommal keresnek fel bennünket és számítanak szaktudásunkra!

Országszerte több mint 250 helyen várjuk Önöket személyesen gyógyszertárainkban. Mára közel 120 gyógyszertárat alakítottunk át és arra törekszünk, hogy egyre könnyebb és kényelmesebb legyen az Önök számára a vásárlás. A BENU gyógyszertárak egyik erőssége a koncepciózus belső kialakítás és egységes arculat, ami egy egészen más vásárlói élményt ad, mint a hagyományos patikák. Képzett gyógyszerészeink, szakgyógyszerészeink és szakasszisztenseink tudásukkal, tanácsaikkal segítenek az egészségmegőrzésben, a megelőzésben vagy a már kialakult betegségek leküzdésében.

Mindamellett, hogy a legfontosabb számunkra a betegek gyógyítása és gyógyszerrel való ellátása, ugyanilyen fontos az egészség megőrzésében hatékony termékek széles választékának biztosítása. Több ezer termékünk és akcióink már elérhetőek a BENU Online Gyógyszertáron keresztül is: a www.benu.hu oldalon, ahol a házhoz szállítás lehetősége mellett patikáinkban ingyenes személyes átvételt is választhatnak. Átvételi helyeink számát folyamatosan bővítjük.

Májustól újabb, jelentős szegmenssel bővül a kínálat, a jövőben állatgyógyászati termékeket is forgalmaznak gyógyszertáraink. Mindemellett új, saját márkás szájápolási termékcsaláddal egészül ki a választék.

A siker azonban nem pusztán számokban mérhető. Mindez nem sikerült volna Önök nélkül. Vásárlóink visszajelzései mindig számítanak nekünk, ezekre is építve igyekszünk mindent megtenni azért, hogy büszkén vallhassuk: a BENU számára a legfőbb érték az ember és az egészség, immáron 5 éve, Önökkel, együtt.

Bátonyterenye már két felújított BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet

2018. június 14-én ünnepélyes keretek között avatták fel a bátonyterenyei Kastélykert Patikát.

Dobogós helyen az „Év Internetes Kereskedője” versenyen

Idén júniusban 12. alkalommal adták át a rangos „Év Internetes Kereskedője” díjat. A kis- és közép-vállalati kategória harmadik helyezettje a BENU Webshop - Online Gyógyszertár lett.

A BENU vendége: Nagy Viktor

A BENU vendége: Nagy Viktor

„Mindig, minden helyzetben versenyzek, és győzni akarok”. Interjú Nagy Viktor vizilabdázóval.

BENU Gyógyszertár Budapest Rózsakert

Megújult a Rózsakert Patika

2018. március 22-én ünnepélyes keretek között, hivatalosan is felavatták a BENU Franchise Hálózat tagjaként működő, immáron teljesen átalakított Rózsakerti Patikát.

Óvd, akit szeretsz! Tartsd távol az influenzát!

Óvd, akit szeretsz! Tartsd távol az influenzát!

Az Országos Közegészségügyi Intézet és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium összefogásával 2018 februárjában idén is útjára indul az Országos Influenzaellenes Népegészségügyi kampány. A BENU a tavalyi év után idén is csatlakozott a kampányhoz.