5 éve együtt. Köszönjük!

2017. május 2.

Örömünkre szolgál, hogy évente már 15 millió alkalommal keresnek fel bennünket és számítanak szaktudásunkra!

Országszerte több mint 250 helyen várjuk Önöket személyesen gyógyszertárainkban. Mára közel 120 gyógyszertárat alakítottunk át és arra törekszünk, hogy egyre könnyebb és kényelmesebb legyen az Önök számára a vásárlás. A BENU gyógyszertárak egyik erőssége a koncepciózus belső kialakítás és egységes arculat, ami egy egészen más vásárlói élményt ad, mint a hagyományos patikák. Képzett gyógyszerészeink, szakgyógyszerészeink és szakasszisztenseink tudásukkal, tanácsaikkal segítenek az egészségmegőrzésben, a megelőzésben vagy a már kialakult betegségek leküzdésében.

Mindamellett, hogy a legfontosabb számunkra a betegek gyógyítása és gyógyszerrel való ellátása, ugyanilyen fontos az egészség megőrzésében hatékony termékek széles választékának biztosítása. Több ezer termékünk és akcióink már elérhetőek a BENU Online Gyógyszertáron keresztül is: a www.benu.hu oldalon, ahol a házhoz szállítás lehetősége mellett patikáinkban ingyenes személyes átvételt is választhatnak. Átvételi helyeink számát folyamatosan bővítjük.

Májustól újabb, jelentős szegmenssel bővül a kínálat, a jövőben állatgyógyászati termékeket is forgalmaznak gyógyszertáraink. Mindemellett új, saját márkás szájápolási termékcsaláddal egészül ki a választék.

A siker azonban nem pusztán számokban mérhető. Mindez nem sikerült volna Önök nélkül. Vásárlóink visszajelzései mindig számítanak nekünk, ezekre is építve igyekszünk mindent megtenni azért, hogy büszkén vallhassuk: a BENU számára a legfőbb érték az ember és az egészség, immáron 5 éve, Önökkel, együtt.

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Az eddig jól ismert havi Akciós kiadvány mellett elindítottuk a BENU Magazint.

Figyelemfelhívás

A BENU Magyarország Zrt. nem állt és nem áll semmilyen kapcsolatban sem a „SkinVitalis” nevű bőrápolási termék gyártójával, sem magával a termékkel

Megnyílt a Balaton partján az első modern kialakítású BENU gyógyszertár

Modern, átlátható officinával és gyógyszerészi helyiségekkel várja vendégeit és munkatársait a balatonfüredi Marina Gyógyszertár.

Hatodszor is Superbrands-díjas a BENU!

A BENU 2019-ben sorozatban a hatodik alkalommal nyerte el a Superbrands-díjat, így tartósan is ott vagyunk a legkiválóbb hazai márkák között.

Újabb BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet Budafok-Tétény

Budapest XXII. kerületében a BENU, franchise partnerének köszönhetően, ünnepélyesen megnyitotta a második megújult gyógyszertárát is.