5 éve együtt. Köszönjük!

2017. május 2.

Örömünkre szolgál, hogy évente már 15 millió alkalommal keresnek fel bennünket és számítanak szaktudásunkra!

Országszerte több mint 250 helyen várjuk Önöket személyesen gyógyszertárainkban. Mára közel 120 gyógyszertárat alakítottunk át és arra törekszünk, hogy egyre könnyebb és kényelmesebb legyen az Önök számára a vásárlás. A BENU gyógyszertárak egyik erőssége a koncepciózus belső kialakítás és egységes arculat, ami egy egészen más vásárlói élményt ad, mint a hagyományos patikák. Képzett gyógyszerészeink, szakgyógyszerészeink és szakasszisztenseink tudásukkal, tanácsaikkal segítenek az egészségmegőrzésben, a megelőzésben vagy a már kialakult betegségek leküzdésében.

Mindamellett, hogy a legfontosabb számunkra a betegek gyógyítása és gyógyszerrel való ellátása, ugyanilyen fontos az egészség megőrzésében hatékony termékek széles választékának biztosítása. Több ezer termékünk és akcióink már elérhetőek a BENU Online Gyógyszertáron keresztül is: a www.benu.hu oldalon, ahol a házhoz szállítás lehetősége mellett patikáinkban ingyenes személyes átvételt is választhatnak. Átvételi helyeink számát folyamatosan bővítjük.

Májustól újabb, jelentős szegmenssel bővül a kínálat, a jövőben állatgyógyászati termékeket is forgalmaznak gyógyszertáraink. Mindemellett új, saját márkás szájápolási termékcsaláddal egészül ki a választék.

A siker azonban nem pusztán számokban mérhető. Mindez nem sikerült volna Önök nélkül. Vásárlóink visszajelzései mindig számítanak nekünk, ezekre is építve igyekszünk mindent megtenni azért, hogy büszkén vallhassuk: a BENU számára a legfőbb érték az ember és az egészség, immáron 5 éve, Önökkel, együtt.

Óvd, akit szeretsz! Tartsd távol az influenzát!

Óvd, akit szeretsz! Tartsd távol az influenzát!

Az Országos Közegészségügyi Intézet és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium összefogásával 2018 februárjában idén is útjára indul az Országos Influenzaellenes Népegészségügyi kampány. A BENU a tavalyi év után idén is csatlakozott a kampányhoz.

Dermokozmetikai tanácsadás

Keresse szakértőinket az alábbi BENU Gyógyszertárakban, a személyre szabott ingyenes bőrápolási tanácsokért.

Negyedszer is Superbrands díjas a BENU!

A Superbrands különleges védjegy, ami biztonságot, garanciát nyújt a vásárlóknak és az ügyfeleknek a mindennapi választásaikhoz.

Megújult a legendás Palatinus Gyógyszertár a Pozsonyi úton

Budapest nagy múltú kerületében, a Pozsonyi úton hosszú évtizedek óta sikeresen működik a Palatinus Gyógyszerár. 2017-re azonban szükségszerűvé vált a patika bővítése, a teljes átalakítással új korszak nyílt a patika életében.

Superstore díjas a BENU Gyógyszertár Debrecen Plaza

A Trade Magazin szaklap idén harmadszor hirdette meg a Superstore versenyt, melyen a BENU a Debrecen Plázában található gyógyszertárával pályázott és a szakmai és közönségszavazás eredményeképpen elnyerte a 2017. év Szakbolt non-food kategória I. helyezését.