5 dolog, amit minden nap mondjunk el egy nőnek

2019. március 8.

Kapcsolódó tünetek:

félelem

Minden nő szereti a bókokat, azonban van pár dolog, amire érdemes odafigyelni, hogy ne nevetés vagy akár egy pofon legyen a vége.

5 dolog, amit minden nap mondjunk el egy nőnek

5 dolog, amit minden nap mondjunk el egy nőnek

Ezekre a dolgokra figyeljünk oda, ha bókolunk.

 1. Legyünk őszinték!

Ne dicsérjünk meg egy nőt, ha nem vagyunk őszinték. Biztos, hogy észreveszi, és megsértődik.

 1. Ne legyenek hátsó szándékaink!

Ha csak azért bókolunk, mert van valami hátsó szándékunk, akkor biztosak lehetünk abban, hogy az illető rájön. Minden nőnek van hatodik érzéke, ami azonnal lebuktatja a képmutatókat.

 1. A kevesebb néha több!

Mindenkinek jól esik egy bók, de ne vigyük túlzásba. Inkább csak néha bókoljunk, ezáltal felértékelődnek a kedves szavak.

 1. Ne túlozzunk!

„Olyan vagy, mint egy angyal. Nem fájt, amikor lepottyantál a mennyből?” Az ilyen mondatok hallatán örülhetünk, ha csak kinevet minket szívünk választottja, és nem hagy rögtön faképnél. Ha bókolni szeretnénk, akkor legyünk kreatívak, de ne túlozzunk.

 1. Ne legyünk modortalanok!

„A szemed színe illik az ágyneműmhöz.” Hatalmas szerencse kell ahhoz, hogy ez a bók bejöjjön, de nagyobb az esély arra, hogy egy pofon lesz a vége. Fontos, hogy tiszteljük a hölgyet!

 1. A tökéletes bók három lépésben

1. lépés: „Gyönyörű a hajad!” – Kezdetnek nem rossz ez a mondat, de még nem az igazi.

2. lépés: „Gyönyörű vörös hajad van, ami csodásan fénylik a napfényben.” Sokkal jobb, ha valami konkrétumot dicsérünk meg, továbbá azt is kifejtjük, hogy miért tetszik.

3. lépés: Ajánlott egy kérdéssel befejezni a bókolást, ugyanis arra reagálnia kell az illetőnek, ami által elérjük a célunkat: „Gyönyörű vörös hajad van, ami csodásan fénylik a napfényben. Ez a természetes színe?”

Most már tudjuk, hogyan kell bókolni, de lássuk, hogy melyek azok a mondatok, melyekkel minden nőnek szebbé tehetjük a napját.

 1. Számomra te vagy az egyetlen!

Ki ne szeretné magát különlegesnek érezni? Manapság olyan sok ember fordul meg az életünkben, hogy mindenkinek nagyon jól esik egy ilyen bók, hiszen különlegesnek és pótolhatatlannak érezhetjük magunkat.

 1. Boldoggá teszel!

Ehhez nincs mit hozzáfűzni, hiszen mindenki boldognak szeretné látni a családját, a szerelmét, a barátait, így nincs is annál jobb érzés, ha ehhez mi is hozzájárulhatunk.

 1. Úgy vagy tökéletes, ahogy vagy!

A legtöbben nem vagyunk megelégedve magunkkal, épp ezért jó érzéssel tölt el minket, ha valaki tökéletesnek tart.

 1. Büszke vagyok rád!

Felnőttként egyre ritkábban kapunk bókokat, hiszen minden teljesítményünket természetesnek veszik. Épp ezért örülünk egy ilyen bóknak.

 1. Nélküled minden csak fele annyira jó!

Ha épp betegen fekszünk otthon, amikor a barátaink együtt töltik az időt, és jól érzik magunkat, akkor könnyedén elszomorodunk. Ilyenkor nincs is jobb, mint azt hallani, hogy nélkülünk kevésbé volt élvezetes.

Szerelmesek napján egyedül

Szerelmesek napján egyedül

A Valentin-nap a szerelmesek ünnepe, így a szinglik nem igazán várják február 14-ét, pedig az alábbi tippekkel nem kell mély depresszióba zuhanniuk. Épp ellenkezőleg, még élvezhetik is.

Anorexia, bulímia – Étkezési zavarok

Anorexia, bulímia – Étkezési zavarok

Bár a táplálkozás szükséges ahhoz, hogy életben maradjunk, zavarai mégis gyakoriak, hiszen a vékonyabb testalkat utáni vágy nem ismeretlen dolog a mai világban. Ezért pedig sokan képesek szinte bármit megtenni, amivel egy idő után az egészségüket is súlyosan veszélyeztetik.

pszichogén bénulás

A pszichogén bénulás

Mi az a pszichogén bénulás és mikor jelentkezik?

szorongás ellen tippek

Hatékony tippek a szorongás ellen

A szorongás szinte népbetegségnek számít világszerte. A stresszes, rohanó életmód, a túlzott elvárások, az életvitel megváltozása mind olyan tényezők, amelyek észrevétlenül szorongást okoznak.

Téli depresszió - Így kezelhető és előzhető meg!

Téli depresszió – Így kezelhető és előzhető meg!

A legjobb módszerek a lehangoltság elűzésére.

Összes cikk Psziché témában