21. századi gyógyszertár a vizek városában

21. századi gyógyszertár a vizek városában

A megnyitó ünnepség alkalmából a gyógyszertár szakemberei egészségvédő tanácsadással, az Egy Csepp Figyelem Alapítvány ingyenes szűrőprogramokkal várták a betegeket. A megnyitó ünnepségen részt vett Dr. Somogyi Tivadar, a város alpolgármestere is, aki a közeli kórház orvosaként maga is gyakran megfordul a gyógyszertárban.

A BENU Gyógyszertár a megszokott szakértelemmel, a jól ismert helyen, de megújult külsővel várja a Győr Plázába betérőket. A szabad polcokon elhelyezett készítményeket a sor feltartása nélkül kényelmesen megnézhetjük, összehasonlíthatjuk és tájékozódhatunk az árakról is.

A megnyitó alkalmából az érdeklődők ingyenes vérnyomás-, és vércukormérésen vehettek részt, illetve megismerkedhettek a cukorbetegség fajtáival és tüneteivel. Mivel a BENU Gyógyszertárak két legfontosabb értéke az ember és az egészség, a megelőzés és az egészségvédelem is fontos szerephez jutott, különféle egyszerű tesztek kitöltésével több témában is tájékozódhattak az egészségüket megőrizni vágyók.

benu-gyorplaza-81

Dr. Borbély Margit, a gyógyszertár vezetője köszöntőjében kiemelte, jóleső érzés, hogy a visszajelzések alapján a győrieknek tetszik a megújult gyógyszertár, és bizalommal fordulnak a patika alkalmazottaihoz tanácsért és kérik ki véleményüket.

Dr. Somogyi Tivadar alpolgármester úr beszédében felhívta a figyelmet a gyógyszerészi hivatás fontosságára és az egészségügyben betöltött szerepére. „A szakmailag jól képzett személyzet a legnagyobb kincs. A megújult, gyönyörű gyógyszertárban a betegek nem csupán receptjeiket válthatják ki, hanem különböző gyógyteák, gyógyfüvek, szezonális termékek közül válogathatnak kényelmesen.”

benu-gyorplaza-09benu-gyorplaza-60
             
2016. november 9.

Kiemelt ajánlatunk

Akciós ajánlataink